Een optimale fiscale dienstverlening

Bij Punt & Van de Weerdt kunt u beschikken over een volledig fiscaal dienstenpakket. Omdat onze adviseurs al jaren thuis zijn in de verschillende fiscale heffingswetten, kunnen zij u van een optimaal belastingadvies voorzien.Of het nu gaat om de verzorging van de aangifte, advisering bij bedrijfsopvolging of het bedenken van een optimale fiscale structuur. Punt & Van de Weerdt adviseert efficiënt en is cliëntgericht. Ook voor het fiscaal vriendelijk overhevelen van vermogen naar de volgende generatie (estate planning) heeft Punt & Van de Weerdt diverse oplossingen. Is in het kader van de aankoop van een onderneming een fiscale due diligence nodig? Of heeft u uw bedrijf net verkocht en bent u nu toe aan een advies op het gebied van financiële planning en/of vermogensbeheer? Punt & Van de Weerdt weet de weg!

Het formele belastingrecht

De expertise van Punt & Van de Weerdt houdt echter niet op bij het verstrekken van een optimaal belastingadvies. Ook met betrekking tot het formele belastingrecht kunt u bij onze adviseurs terecht. Wordt u geconfronteerd met een mogelijke navordering/naheffing of wilt u zelf juist inkeren? Is de inspecteur voornemens u een boete op te leggen? Of zoekt u hulp bij het bestrijden van invorderingsmaatregelen door de ontvanger van de Belastingdienst? Neem contact met ons op! Wij zullen opkomen voor uw rechten en strijden voor het beste resultaat.

 

Ook voor uw administraties en jaarrekeningen

Punt & Van de Weerdt heeft zijn dienstenpakket uitgebreid met werkzaamheden op het gebied van het verzorgen van administraties en jaarrekeningen. Op deze wijze zijn wij in staat om u een full-service pakket aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Voor een vast bedrag per jaar, per kwartaal of per maand zullen wij u zowel fiscaal als financieel ondersteunen.

Het full-service pakket kan helemaal op uw benodigdheden en wensen worden afgestemd. Het pakket kan onder andere de volgende diensten bevatten:

  • een fiscale telefonische ondersteuning voor de lopende zaken;
  • het boeken van de financiële administratie;
  • het opstellen van de jaarrekening en KVK publicatiestukken;
  • het verstrekken van tussentijdse cijfers en prognoses;
  • het verzorgen van de salarisadministratie en aangiften loonbelasting;
  • het opstellen van de aangiften omzetbelasting;
  • het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting;
  • het verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting.

Zoals u ziet, wij kunnen u en uw onderneming het gehele jaar van dienst zijn op financieel en fiscaal gebied. Heeft u interesse in een optimale financiële/fiscale ondersteuning gedurende het jaar tegen een aantrekkelijke prijs? Bel of e-mail ons! Wij staan garant voor een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Punt & Van de Weerdt is Exact gecertificeerd.

Sport

Punt & Van de Weerdt houdt zich intensief bezig met de fiscale aspecten van de professionele sportbeoefenaar. Een groot aantal sporters, waaronder profvoetballers en wielrenners laten zich dan ook intensief begeleiden. Verschillende aspecten passeren de revue. Denk bijvoorbeeld aan grensoverschrijdende sporten.

Bent u een professionele sporter?
Dankzij onze jarenlange expertise kunnen wij u met raad en daad terzijde staan.

Gedeelde know-how

De adviseurs van Punt & Van de Weerdt zijn teamspelers in hart en nieren. Het delen van kennis met andere professionals is van groot belang. Daarom vindt er regelmatig in- en extern overleg plaats. Met u, maar ook met 'concullega's'. In de vorm van denktanks en een overlegplatform. Ook organiseert Punt & Van de Weerdt regelmatig fiscale cursussen en -studiebijeenkomsten. Zodat er adequaat, up-to-date en kritisch gereageerd kan worden op nieuwe jurisprudentie maar vooral ook geanticipeerd kan worden op nieuwe ontwikkelingen in de fiscale wetgeving. Zodat alle kansen optimaal benut kunnen worden.

Zit u met een fiscale vraag? Heeft u een probleem met de aangifte? Wilt u extra advies voor uw schenkings- en/of financiële planning?

Stel uw vraag aan onze adviseurs.

Stel nu uw vraag aan ons

Via het formulier hieronder kunt u direct uw fiscale vraag stellen aan één van onze adviseurs.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.